ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ

Εξωτερική Θερμομόνωση μόνο από 13,9€/m²


ΘερμοπροσοψηΗ 
εταιρεία μας έχει τεράστια εμπειρία για πάνω από μια δεκαετία στη θερμοπροσοψη, αναλαμβάνοντας πληθώρα έργων με πραγματικά κορυφαία αποτελέσματα, τα οποία άλλωστε σας εγγυόμαστε με την έναρξη των εργασιών μας. Βεβαίως εκτός από θερμοπροσοψη αναλαμβάνουμε και άλλες σχετικές οικοδομικές εργασίες με εξίσου ποιοτικά αποτελέσματα, όπως τη μονωση ταρατσας και το σοβατισμα, όμως αυτά θα τα δούμε σε άλλη ενότητα.

Όσον αφορά λοιπόν τη θερμοπροσοψη, αυτό που μας ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές μας είναι πως συνδυάζουμε την εγγυημένα άψογη ποιότητα, με πραγματικά πολύ φιλικές τιμές. Αυτή την τακτική ακολουθούμε σε κάθε θερμοπροσοψη, προσαρμόζοντας τις τιμές μας λόγω της οικονομικής κρίσης, ώστε να ανταποκρίνονται στις δυνατότητές σας, χωρίς όμως καμία έκπτωση στην ποιότητα.

Πιο συγκεκριμένα το εξειδικευμένο συνεργείο μας αναλαμβάνει θερμοπροσοψη σε κάθε είδους κτήρια (μονοκατοικίες, πολυκατοικίες, καταστήματα, γραφεία κ.α.), σε τιμές που δύσκολα θα βρείτε αλλού. Μπορούμε είτε να αναλάβουμε συνολικά τη θερμοπροσοψη με τελικό κόστος από 27,9€/m², συμπεριλαμβανομένων των υλικών και της εργασίας. Βέβαια η τιμή αυτή ενδέχεται να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τα μονωτικά υλικά που θα εφαρμοστούν στη θερμοπροσοψη, ωστόσο επειδή δεν σηκώνουμε κουβέντα σε θέματα ποιότητας, θα σας συμβουλέψουμε συγκεκριμένα ποια υλικά ταιριάζουν στις δικές σας ανάγκες.

Από την άλλη αν έχετε ήδη προμηθευτεί τα μονωτικά υλικά για τη θερμοπροσοψη ή θέλετε να το αγοράσετε μόνοι σας ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο ενδιαφέρεστε μόνο για την παροχή εργασίας στη θερμοπροσοψη, μπορούμε να την πραγματοποιήσουμε με κόστος μόνο από 13,9€/m² για το σύνολο των απαιτούμενων εργασιών, από την αρχή τους ως και την παράδοση του κτηρίου, έχοντας πλέον μια πραγματικά ποιοτική θερμοπροσοψη.

Επειδή όμως κάθε θερμοπροσοψη είναι διαφορετική και κάθε έργο έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες, για να είμαστε απόλυτα συγκεκριμένοι όσον αφορά το κόστος για τη δική σας θερμοπροσοψη, αναλαμβάνουμε να έρθουμε στο χώρο σας εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και χωρίς καμία δέσμευση, ώστε να επιθεωρήσουμε το χώρο, να κάνουμε επιμέτρηση και να σας ετοιμάσουμε μια απόλυτα συγκεκριμένη και αναλυτική προσφορά με βάση τις ιδιαιτερότητες των τοίχων σας. Απλά επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσουμε ένα ραντεβού στο χώρο σας τη μέρα και την ώρα που σας βολεύει, για να συζητήσουμε σχετικά με τη θερμοπροσοψη του κτηρίου σας.
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ
Powered by BreezingForms

Θερμοπροσοψη DurosolΌπως σας είπαμε και παραπάνω λοιπόν, αυτό που μας ξεχωρίζει από τα περισσότερα συνεργεία θερμοπροσοψης είναι η πολυετής εμπειρία που διαθέτουμε, έχοντας πραγματοποιήσει δεκάδες έργα θερμοπροσοψης κάθε είδους. Εδώ μπορείτε να δείτε και κάποια έργα μας. Μάλιστα είμαστε τόσο σίγουροι για το αποτέλεσμα κάθε θερμοπροσοψης που αναλαμβάνουμε, ώστε σας δίνουμε εγγύηση για 10 έτη.

Σε κάθε περίπτωση όμως σημαντικό ρόλο στην αποτελεσματικότητα κάθε θερμοπροσοψης παίζουν και τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν. Το συνεργείο μας λόγω της προαναφερθείσας τεράστιας εμπειρίας, έχει πραγματοποιήσει θερμοπροσοψη σχεδόν με κάθε μονωτικό υλικό που κυκλοφορεί στο εμπόριο και σίγουρα πάντως με όλα τα γνωστά και ποιοτικά, που συνήθως επιλέγονται. Αυτό ακριβώς μας επιτρέπει να είμαστε σίγουροι για το τελικό αποτέλεσμα της θερμοπροσοψης ανεξαρτήτως υλικών, όμως ταυτόχρονα μας έχει βοηθήσει να γνωρίζουμε εις βάθος όλα τα μονωτικά υλικά και να είμαστε σε θέση να προτείνουμε κατά περίπτωση το καλύτερο για κάθε θερμοπροσοψη.

Ίσως το μεγαλύτερο δίλλημα που αφορά τα μονωτικά υλικά για μια θερμοπροσοψη είναι αν θα χρησιμοποιηθεί εξηλασμένη πολυστερίνη (μπλε ή πράσινο φελιζόλ) ή διογκωμένη πολυστερίνη (άσπρο φελιζόλ). Δε θα αναλύσουμε εδώ εκτενώς το θέμα, ωστόσο είναι αποδεδειγμένο και παγκοσμίως αποδεκτό πως με διαφορά πιο αποτελεσματική και ενδεδειγμένη για τη θερμοπροσοψη και κάθε μόνωση γενικότερα είναι η διογκωμένη πολυστερίνη. Υπερέχει σε αρκετά σημεία, με κύρια πλεονεκτήματα στην απόδοση, τα θερμομονωτικά αποτελέσματα, τη διάρκεια ζωής και τη φιλικότητα προς το περιβάλλον.

Πιο συγκεκριμένα έχουμε καταλήξει πως το πλέον κατάλληλο υλικό για θερμοπροσοψη είναι το κορυφαίο μονωτικό υλικό 3ης γενιάς DUROSOL, που αποτελεί ελληνικό προϊόν διογκωμένης πολυστερίνης. Μια θερμοπροσοψη με μονωτικά υλικά DUROSOL μπορεί να μειώσει τις ενεργειακές απώλειες ενέργειας σπιτιού σας ακόμα και κατά 40%, ενώ δίνεται και με εγγύηση 10 ετών από την εταιρεία παραγωγής της! Βέβαια κατά καιρούς έχουμε πραγματοποιήσει θερμοπροσοψη με διαφορετικά υλικά εκτός από το DUROSOL, όπως DOW, FIBRAN, STO, CAPAROL, KELYFOS κ.α.

Θερμοπρόσοψη - Κύρια Χαρακτηριστικά

Τι ειναι Θερμοπροσοψη;

Τι ακριβως ειναι η θερμοπροσοψη;

Η θερμοπροσοψη, που είναι γνωστή και ως κέλυφος, είναι η εξωτερική θερμομόνωση του σπιτιού, δηλαδή η εφαρμογή θερμομόνωσης στην εξωτερική πλευρά ενός κτηρίου περιμετρικά. Αποκαλείται ως θερμοπροσοψη γιατί ουσιαστικά είναι η θερμομόνωση της πρόσοψης, η οποία μπορεί να εφαρμοστεί εξίσου εύκολα τόσο σε παλιά όσο και νέα κτήρια. Με την εφαρμογή της θερμοπρόσοψης μειώνονται δραστικά έως και εκμηδενίζονται οι θερμικές απώλειες του κτηρίου από την τοιχοποιία, επιτυγχάνοντας έτσι σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων, τόσο το χειμώνα για θέρμανση όσο και το καλοκαίρι για ψύξη.

Εκτός όμως από την εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων, η θερμοπροσοψη έχει και άλλα σημαντικά πλεονεκτήματα. Πρωτίστως η θερμοπροσοψη ταυτόχρονα ανακαινίζει κιόλας το κτήριο εξωτερικά, αφού πάνω από τα μονωτικά υλικά τοποθετείται χρωμοσοβάς σε χρώμα που εσείς διαλέγετε, άρα με τη θερμοπροσοψη πραγματοποιείτε μαζί και το βάψιμο των τοίχων, ανανεώνοντας την όψη τους. Με την εφαρμογή της θερμοπροσοψης επίσης θα καλύψετε σκασίματα και φθορές και θα απαλλαγείτε από προβλήματα με υγρασίες, καθώς επίσης και από θερμογέφυρες.

Τα θερμομονωτικά υλικά που συνήθως χρησιμοποιούνται στη θερμοπροσοψη είναι η διογκωμένη πολυστερίνη και σε ειδικές περιπτώσεις πετροβάμβακας ή εξιλασμένη πολυστερίνη, τα οποία αργότερα σοβατίζονται με ένα πολυμερισμένο κονίαμα. Αυτή η προσθήκη προσφέρει ισχυρή μηχανική αντοχή και στεγανοποίηση στη θερμοπρόσοψη.

Οφελη Θερμοπροσοψης

Ποια ειναι τα πλεονεκτηματα της θερμοπροσοψης;

- Η θερμοπροσοψη προστατεύει τις επιφάνειες των τοίχων από την υγρασία, διότι δεν επιτρέπει να δημιουργηθούν συνθήκες υγροποίησης υδρατμών στο εσωτερικό του κτιρίου ή μέσα στον τοίχο.

- Άλλο ένα όφελος που παρέχει η θερμοπροσοψη είναι πως αντίθετα με τις εσωτερικές μονώσεις μας επιτρέπει την πλήρη εκμετάλλευση του χώρου, χωρίς να μειώνει το εμβαδόν του, για τον απλό λόγο ότι πραγματοποιεί την τοποθέτηση της μόνωσης εκτός του εμβαδού της επιτρεπόμενης προς ανέγερση επιφάνειας.

- Βεβαίως τεράστια σημασία έχει ότι η θερμοπροσοψη μειώνει το κόστος συντήρησης του κτιρίου αφού προστατεύει τα στοιχεία του σκυροδέματος του κτίσματος απο ρηγματώσεις.

- Τέλος η θερμοπροσοψη ελαχιστοποιεί τη διαδικασία δημιουργίας μπαζών, λόγω της χρήσης ειδικών πολυμερισμένων κονιαμάτων τα οποία είναι μικρού πάχους. Επιπλέον η ποιότητα κατασκευής σε μια θερμοπροσοψη θεωρείται πολύ καλή, καθώς χρησιμοποιούνται ειδικά πρόσθετα τεμάχια για την προστασία των γωνιών, νεροσταλάκτες και υαλόπλεγμα για τον οπλισμό σε όλη την επιφάνεια εφαρμογής του επιχρίσματος.

Καταλήγοντας, αν θέλουμε να κάνουμε μια σύγκριση του συμβατικού τρόπου σοβατίσματος που χρησιμοποιείται στην Ελλάδα, με τη θερμοπρόσοψη, θα πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπ' όψιν μας τρία στοιχεία που καθιστούν τη θερμοπροσοψη τουλάχιστον ανταγωνιστική, αν όχι μακράν προτιμότερη από το σοβάτισμα.

Πρώτον, εξοικονομείται λειτουργικός χώρος αφού η θερμοπροσοψη εφαρμόζεται εξωτερικά της τοιχοποιίας.
Δεύτερον διιπλασιάζεται η θερμομονωτική αντίσταση της τοιχοποιίας.
Και τρίτον βαθμονομείται υψηλά το κτίριο ως προς την ενεργειακή του σήμανση (ενεργειακή ταυτότητα κτιρίων).

 

Εικονες Εργων

Αν λοιπόν κανείς συγκρίνει τα κόστη για τη θερμοπροσοψη και το σοβάτισμα και τα συνακόλουθα πλεονεκτήματα, εύκολα συμπεραίνει πως στις περισσότερες περιπτώσεις η θερμοπροσοψη είναι η καταλληλότερη και προτιμότερη. Δεν είναι άλλωστε περίεργο που στην υπόλοιπη Ευρώπη η θερμοπροσοψη εφαρμόζεται εδώ και δύο δεκαετίες. Θα περίμενε κανείς το ίδιο να συμβαίνει και εδώ στην Ελλάδα όπου μάλιστα οι θερμοκρασίες παρουσιάζουν μεγαλύτερο εύρος φάσματος με τα πολύ ζεστά καλοκαίρια και του βίαιους χειμώνες, αντιθέτως όμως ακόμα λίγοι έχουν στραφεί προς τη θερμοπροσοψη και μόνο τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια άνοδος. 

Πολύ μεγάλο ρόλο πάντως σε αυτή την άνοδο έχει παίξει το πρόγραμμα επιδότησης Εξοικονόμηση κατ' οίκον, το οποίο είναι σε λειτουργία τα τελευταία χρόνια και σας επιδοτεί ως 70% για εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης, στα οποία βεβαίως εντάσσεται και η θερμοπροσοψη. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να κάνετε τη θερμοπροσοψη σας σχεδόν δωρεάν και όσα λίγα χρήματα ξοδέψετε, να τα αποσβέσετε πραγματικά σύντομα!

Αυτή η τόσο αργή στροφή προς εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης όπως η θερμοπροσοψη οφείλεται κυρίως στην έλλειψη επιμόρφωσης από τον τεχνικό κόσμο της χώρας και έχει σαν αποτέλεσμα προβληματικές κτιριακές κατασκευές, μη αποτελεσματικές ενεργειακά και με διάφορες άλλες ατέλειες. Εδώ ακριβώς έρχεται η επιχείρηση Αντωνέλος Construction and Associates να σας προσφέρει την εγγυημένη τεχνογνωσία της, απαλλάσσοντας σας από τυχόν μελλοντικά προβλήματα. 

Κλείνοντας την ενότητα που αφορά τη θερμοπροσοψη, να τονίσουμε ότι παράλληλα αναλαμβάνουμε και μια σειρά από άλλες οικοδομικές εργασίες, είτε σχετικές με τη θερμοπροσοψη είτε ανεξάρτητες. Εκτός από το σοβατισμα λοιπόν αναλαμβάνουμε μονωση ταρατσας (εξίσου σημαντική με τη θερμοπροσοψη για εξοικονόμηση ενέργειας), ανακαινίσεις, βαψίματα, στεγανοποιήσεις, κατασκευές με γυψοσανίδες και πολλά ακόμα μερεμέτια.


Για οτιδήποτε σχετικά με θερμοπροσόψεις ή για ραντεβού για δωρεάν επιμέτρηση,
επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας στο 6936610371

Σχετικά με Εμάς

Η εταιρεία Αντωνέλος Construction and Associates έχοντας πολυετή πείρα στις θερμοπροσοψεις και τις μονώσεις γενικότερα (μονωση ταρατσας, μονωσεις τοίχων, πυλωτής κλπ), τα βαψίματα, το σοβατισμα και τις ανακαινίσεις, αναλαμβάνει έργα σε όλη την Αττική αλλά ακόμα και στην επαρχία.

Γιατί Εμάς;

  • - Πολυετής Εμπειρία
  • - Ασυναγώνιστες Τιμές
  • - Καταρτισμένο & Έμπειρο Προσωπικό
  • - Σύγχρονος Εξοπλισμός
  • - Εγγυημένη Ποιότητα Εργασίας
  • - Συνέπεια & Ειλικρίνεια
  • - Θερμοπρόσοψη με 10ετή Εγγύηση

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Υπεύθυνος: Αντωνέλος Παναγιώτης

Σταθερό Τηλέφωνο: 2102381182 

Κινητό Τηλέφωνο: 6936610371

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.