ΜΟΝΩΣΗ ΤΑΡΑΤΣΑΣ

Στεγάνωση & Θερμομόνωση Ταράτσας μόνο από 4€/m²

Μονωση Ταρατσας

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται εντατικά τα τελευταία χρόνια στο χώρο της μόνωσης, καθώς έχουμε αντιληφθεί ότι πρόκειται για έναν κλάδο που είναι ίσως ο πολυτιμότερος για εσάς τους πελάτες, αφού πρόκειται για εργασίες οι οποίες σας αναβαθμίζουν το βιοτικό επίπεδο και ταυτόχρονα σας εξοικονομούν χρήματα. Πιο συγκεκριμένα έχουμε τεράστια εξειδίκευση στη θερμοπροσοψη και τη μόνωση ταράτσας, ενώ βέβαια ασχολούμαστε και με άλλες οικοδομικές εργασίες, όπως το σοβατισμα, ανακαινίσεις και βαψίματα.

Ειδικά όσον αφορά τη μόνωση, πιθανόν δεν το γνωρίζετε όμως αν συνδυάσετε τη μόνωση ταράτσας με τη μόνωση τοίχων (θερμοπροσοψεις), τότε μπορείτε να εξοικονομήσετε έως το 70% της ενέργειας που καταναλώνατε ήδη! Αυτό σημαίνει πως μετά τη μόνωση ταράτσας και τοίχων, θα έχετε κάνει μια τεράστια εξοικονόμηση χρημάτων, αφού ουσιαστικά θα καίτε 70% λιγότερο το κλιματιστικό, το καλοριφέρ, τη σόμπα ή το τζάκι. Εκτός αυτού όμως θα αναβαθμιστεί και το βιοτικό σας επίπεδο, αφού πλέον θα ζείτε πολύ πιο άνετα μέσα στο σπίτι, χωρίς να κρυώνετε ή ζεσταίνεστε.

Και μη νομίζετε ότι πρόκειται για μια ακριβή εργασία! Το κόστος γενικά για τη μόνωση ταράτσας δεν είναι μεγάλο, όμως εμείς έχουμε φροντίσει να έχουμε ακόμα καλύτερες τιμές για εσάς αυτή τη δύσκολη εποχή, ώστε να βοηθήσουμε τον καθένα να αποκτήσει την απαραίτητη μόνωση ταράτσας. Ταυτόχρονα όμως σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει και πρόγραμμα κρατικής επιδότησης για τη μόνωση ταράτσας (και τις θερμοπροσοψεις), το οποίο μπορεί να σας καλύψει έως το 70% του συνολικού σας κόστους!

Το σημαντικότερο όμως είναι πως τα οφέλη σας μετά τη μόνωση ταράτσας θα είναι τόσο μεγάλα, που μέσα σε 3 χρόνια θα έχετε αποσβέσει όλο σας το κόστος! Μάλιστα για να έχετε μια εικόνα, θα σας αναφέρουμε το κόστος κατά προσέγγιση της εταιρείας μας για τη μόνωση ταράτσας, που όπως προαναφέραμε είναι απόλυτα προσιτό και ίσως από τα χαμηλά της αγοράς, ενώ αν συνυπολογίσετε και την ποιότητα στην εργασία, είμαστε σίγουρα η καλύτερη επιλογή για κάθε μόνωση ταράτσας.

Εμείς λοιπόν αναλαμβάνουμε την πλήρη μόνωση ταράτσας (στεγανοποίηση και θερμομόνωση ταράτσας) μόνο από 21€/m², συμπεριλαμβάνουμε το κόστος των υλικών, ενώ αν έχετε ήδη τα υλικά και θέλετε ένα εξειδικευμένο συνεργείο να πραγματοποιήσει τη μόνωση ταράτσας, ανάλογα το είδος της μόνωσης μπορούμε να την αναλάβουμε από μόλις 4€/m² για το σύνολο των εργασιών. Καλό είναι όμως να επικοινωνήσετε μαζί μας για να κλείσουμε ένα ραντεβού, να έρθουμε ΔΩΡΕΑΝ και χωρίς καμία δέσμευση να μετρήσουμε την ταράτσα σας και να σας δώσουμε μια συγκεκριμένη προσφορά, καθώς και ότι τεχνικές συμβουλές χρειαστείτε.


ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΜΟΝΩΣΗ ΤΑΡΑΤΣΑΣ & ΕΝΝΟΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΜΟΝΩΣΗ ΤΑΡΑΤΣΑΣ
Powered by BreezingForms

Εικονες Εργων

Βηματα για Επιτυχημηνο Σοβατισμα


ΣοβάτισμαΌπως είπαμε και παραπάνω λοιπόν, η μόνωση ταράτσας είναι ίσως η πιο αποδοτική εργασία μετά τις θερμοπροσόψεις για την εξοικονόμηση ενέργειας. Όμως δεν πρόκειται για μια τυποποιημένη εργασία, καθώς μόνωση ταράτσας από μόνωση ταράτσας διαφέρει, καθώς ανάλογα με την περίπτωση υπάρχει και πιο κατάλληλη λύση. Η εταιρεία μας έχοντας εμπειρία πάνω δέκα έτη στη μόνωση ταράτσας είναι σε θέση να σας προτείνει την πιο αποδοτική λύση, ώστε τα χρήματά σας να πιάσουν τόπο. Σε γενικές γραμμές σας αναφέρουμε πως υπάρχει η ελαφριά μόνωση ταράτσας, η συμβατική μόνωση ταράτσας και η ανεστραμμένη μόνωση ταράτσας. Ας τις δούμε εν συντομία μια προς μια.

Η ελαφριά μόνωση ταράτσας είναι η πλέον σύγχρονη και πρωτοπόρα μέθοδος για τη μόνωση ταράτσας, ενώ ταυτόχρονα είναι η πιο οικονομική λύση για πλήρη στεγάνωση και θερμομόνωση ταράτσας. Λόγω λοιπόν του χαμηλού της βάρους, αποτελεί την καλύτερη λύση για μόνωση ταράτσας σε παλιές κατασκευές που δεν έχουν τη δυνατότητα να αντέξουν μεγάλα επιπλέον βάρη, αλλά έχουν απόλυτη ανάγκη από μόνωση ταράτσας. Το μόνο τους μειονέκτημα είναι πως μετά από μια ελαφριά μόνωση ταράτσας δεν μπορείτε να εφαρμόζετε σημειακά βάρη, δηλαδή καρέκλες και τραπέζια, όμως βέβαια μπορείτε να επισκέπτεστε την ταράτσα σας, να απλώνετε τα ρούχα σας, να τοποθετήσετε κάποιο κλιματιστικό ή έναν ηλιακό θερμοσίφωνα.

Η καλύτερη και πιο αποτελεσματική μέθοδος για μόνωση ταράτσας, την οποία εμπιστευόμαστε πλήρως και εφαρμόζουμε είναι η DUROSOL Light Roof. Πρόκειται για μια λύση με βάρος λιγότερα από 10Kg/m², ενώ ως μονωτικό έχει το κορυφαίο θερμομονωτικό υλικό 3ης γενιάς DUROSOL, που παρέχει θεαματικά θερμομόνωσης και εξοικονόμησης ενέργειας. Μάλιστα το συγκεκριμένο σύστημα για μόνωση ταράτσας δίνεται με εγγύηση 10 ετών για τα υλικά από την εταιρεία παραγωγής, αλλά και από εμάς για την εφαρμογή της.

Εκτός από την ελαφριά όμως έχουμε και τη συμβατική μόνωση ταράτσας, η οποία αποτελεί την πιο παραδοσιακή λύση. Ονομάζεται έτσι επειδή η θερμομονωτική στρώση εφαρμόζεται κάτω από τη στεγανωτική, ενώ συγκριτικά με τις άλλες δύο μεθόδους για μόνωση ταράτσας πρόκειται μια μέση λύση από άποψη κόστους και βάρους. Και εδώ μπορείτε να επισκέπτεστε κανονικά την ταράτσα σας, όμως καλό είναι και πάλι να προσέχετε με τα αντικείμενα με αιχμές.

Τρίτη και τελευταία επιλογή είναι η ανεστραμμένη μόνωση ταράτσας. Η εφαρμογή της γίνεται ακριβώς αντίστροφα από την συμβατική και την ελαφριά μόνωση ταράτσας, δηλαδή πρώτα πραγματοποιείται η στεγάνωση και μετά εφαρμόζεται η θερμομόνωση από πάνω. Εδώ πλέον δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στην βατότητα, εφόσον από πάνω τοποθετηθεί ως τελική επιφάνεια κάποιο πλακάκι. Έχετε υπόψη όμως πως αυτή η λύση είναι σίγουρα αρκετά πιο βαριά από τις άλλες δύο (περίπου 200Kg/m²), ενώ είναι και η πιο ακριβή μέθοδος για τη μόνωση ταράτσας.

Όπως βλέπετε λοιπόν υπάρχουν διάφορες μέθοδοι για τη μόνωση ταράτσας και ανάλογα την περίπτωσή σας μπορεί κάποια από τις τρεις να είναι η καταλληλότερη. Η εταιρεία μας έχει τεράστια εμπειρία στις μονώσεις γενικά και τη μόνωση ταράτσας συγκεκριμένα και αν θέλετε να δείτε κάποια δείγματα έργων μας πατήστε εδώ. Επικοινωνήστε μαζί μας για ένα δωρεάν ραντεβού στο χώρο σας, ώστε να εκτιμήσουμε την περίπτωσή σας και να σας προτείνουμε την κατάλληλη μόνωση ταράτσας και να σας δώσουμε και συγκεκριμένη οικονομική προσφορά.


Για οτιδήποτε σχετικά με μόνωση ταράτσας ή για ραντεβού για δωρεάν επιμέτρηση,
επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας στο 6936610371

Σχετικά με Εμάς

Η εταιρεία Αντωνέλος Construction and Associates έχοντας πολυετή πείρα στις θερμοπροσοψεις και τις μονώσεις γενικότερα (μονωση ταρατσας, μονωσεις τοίχων, πυλωτής κλπ), τα βαψίματα, το σοβατισμα και τις ανακαινίσεις, αναλαμβάνει έργα σε όλη την Αττική αλλά ακόμα και στην επαρχία.

Γιατί Εμάς;

  • - Πολυετής Εμπειρία
  • - Ασυναγώνιστες Τιμές
  • - Καταρτισμένο & Έμπειρο Προσωπικό
  • - Σύγχρονος Εξοπλισμός
  • - Εγγυημένη Ποιότητα Εργασίας
  • - Συνέπεια & Ειλικρίνεια
  • - Θερμοπρόσοψη με 10ετή Εγγύηση

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Υπεύθυνος: Αντωνέλος Παναγιώτης

Σταθερό Τηλέφωνο: 2102381182 

Κινητό Τηλέφωνο: 6936610371

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.